Lietuvā atvērts pirmais Hooters restorāns

Bijušie Lietuvas basketbolisti Darjus Songaila un Robertas Javtokas atvēruši Hooters restorānu Viļņā.

ASV restorānu tīkls – franšīzes uzņēmums Hooters atvēris savu pirmo restorānu Lietuvā, Hooters of Vilnius. Restorāna franšīzes uzņēmums UAB Hooters Baltics pieder bijušajiem Lietuvas basketbola čempioniem Darjus Songaila un Robertas Javtokas. Šis ir pirmais no trim restorāniem, kurus Baltijas valstīs plānots atvērt tuvāko gadu laikā.

Hooters of Vilnius atrodas Viļņas ielā 16, netālu no Viļņas Universitātes teritorijas. Jaunā restorāna platība ir vairāk nekā 492 kvadrātmetri, un tajā izvietoti 24 collu televizori, kā arī āra kafejnīca.

“Mēs esam pagodināti atvērt pirmo Hooters Lietuvā, un zem viena jumta pulcināt līdzīgi domājošus sporta fanus,” norāda Hooters Baltics partneris Darjus Songaila. “Hooters pasaulē ir pazīstams ar saviem vistu spārniņiem, slavenajām Hooters meitenēm un relaksējošo vidi. Mēs vietējiem iedzīvotājiem piedāvājām iespēju atpūsties un sekot līdzi savām iecienītākajām sporta spēlēm televizorā vienlaicīgi baudot Hooters piedāvāto maltīti ar draugiem un ģimeni.”

Pārējie divi Hooters restorāni būs Igaunijā un Latvijā.

Hooters Baltics īpašnieki abi ir bijušie Lietuvas nacionālās komandas un EuroLeague augsta līmeņa basketbolisti, kuri pēdējos 20 gadus uzrādījuši augstus rezultātus Eiropā un ASV.

“Komanda, kas sastāv no basketbola zvaigznēm Darjus un Robertas ir lielisks guvums Hooters,” stāsta Hooters of America vadītājs Marks Vaitls. “Viņi ir komandas spēlētāji un paraugi savā valstī, kur mēs esam lepni ieiet. Viņu pieredze sporta pasaulē ir lieliska pievienotā vērtība darbībai šajā jaunajā vietā.”

Hooters of Vilnius apvieno pēdējos dizaina elementus apvienojumā ar moderniem elementiem. Hooters apmeklētāji varēs baudīt plašo ēdienkarti, kurā iekļauti burgeri, vistu spārniņi, salāti un citi ēdieni.

Pašreiz Hooters aktīvi paplašina atvērto restorānu skaitu, un šajā gadā plāno atvērt vairāk nekā 30 jaunus restorānus pasaulē, tādēļ aktīvi meklē profesionālus franšīzes partnerus, kuri vēlētos atvērt jaunus restorānus ne tikai ASV, bet arī citās pasaules vietās.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus