Circle K rekonstrukcijas darbos investē 700 000 eiro

Pēc vērienīgiem rekonstrukcijas darbiem šomēnes uz galvenās nozīmes autoceļa Rīga-Liepāja (Apvedceļš 11, Saldus) atvērta jauna un moderna Circle K degvielas uzpildes stacija (DUS). Vietējo iedzīvotāju un viesu ērtībām divkārtīgi paplašināta DUS tirdzniecības zāle, izveidota atsevišķa zona kravas automašīnu uzpildei un labiekārtota teritorija 7990 kvadrātmetru jeb teju futbola laukuma platībā. Circle K Saldus DUS rekonstrukcijā investēti 700 000 eiro.

“Prieks, ka viena no lielākajām un mūsdienīgākajām Circle K stacijām, kurā varēsim piedāvāt vēl ērtāku un ātrāku apkalpošanu, izveidota stratēģiski nozīmīgu autoceļu krustpunktā. Saldus un arī citas stacijas iekārtojam ļoti pārdomāti un rūpīgi, esam padomājuši par katru detaļu – tā, lai nodrošinātu visu nepieciešamo, kā privātajiem klientiem un vecākiem ar bērniem, tā arī biznesa klientiem un kravas auto šoferiem,” stāsta Gunta Jēkabsone, Circle K Latvia izpilddirektore.

“Pozitīvi, ka plašā un ērtā degvielas uzpildes stacija atrodas tieši Saldū. Turklāt būtiski, ka tā nodrošina darba vietas novada iedzīvotājiem. Novērtēju Saldus uzpildes stacijas profesionālo komandu,” norāda Saldus novada domes priekšsēdētājs Reinis Doniņš.

Circle K rekonstrukcijas laikā nomainītas degvielas uzpildes iekārtas, pie kurām tagad vienlaicīgi var uzpildīties 12 automašīnas – tai skaitā trīs kravas automašīnas. Ar jaunām iekārtām aprīkota automazgātava un pie tās iebrauktuves uzstādīts ātrās maksāšanas terminālis, lai klienti varētu norēķināties par automazgāšanu, neieejot veikalā. Tāpat, īpaši padomāts par citām ērtībām – paplašināta autostāvvietu zona un āra atpūtas zona vasaras sezonai, kurā iekārtoti vairāki galdi un soliņi, būtiski palielināts labierīcību skaits, kā arī ierīkota tālbraucējiem paredzēta dušas telpa.

Vērienīgas pārmaiņas piedzīvojusi stacijas tirdzniecības zona, kas paplašināta līdz 207 kvadrātmetriem, paredzot vietu gan veikalam, gan atpūtas zonai. Plašajā veikalā apmeklētājiem pieejams vēl daudzveidīgāks uz vietas gatavoto ēdienu, dzērienu, kā arī auto preču sortiments. Tāpat klientiem pieejams plašs degvielu klāsts – miles 95, milesPLUS 95, milesPLUS 98, miles D, milesPLUS D un arī auto gāze.

Circle K Latvia ir vadošais ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotājs Latvijā, kas piedāvā augstākās kvalitātes produktus un nodrošina izcilu apkalpošanu. Circle K ir plašākais DUS tīkls Latvijā – 81 tirdzniecības vieta, no kurām 76 ir pilna servisa DUS (tostarp 14 franšīzes), 4 automātiskās uzpildes stacijas un 1 ērtas iepirkšanās veikals Vecrīgā. Circle K ir viens no pasaulē zināmākajiem degvielas un ērtas iepirkšanās veikalu zīmoliem, kas pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

“Circle K” panākumi mazumtirdzniecības nozarē aptver vairāk nekā sešdesmit gadus. Tā vēsture sākās 1951.gadā, kad Freds Hērvijs iegādājās pirmos “Key’s Food Stores” veikalus Elpaso, Teksas štatā. Pateicoties Hērvija uzņēmīgumam, sākumā kompānija iekaroja vietu zem saules ASV dienvidrietumos. “Circle K” veikalu ķēde iesakņojās arī blakus esošajā Ņūmeksikā un Arizonā.

Nākamajos gadu desmitos “Circle K” attīstīja savu mazumtirdzniecības tīklu un 1975.gadā visā ASV bija jau 1000 “Circle K” veikalu. 1979.gadā “Circle K” sāka darbu starptautiskajā tirgū, licencējot pirmos “Circle K” veikalus Japānā. Kompānija turpināja augt, un 1984.gadā tās ieņēmumi sasniedza vienu miljardu ASV dolāru.

1999.gadā tika izveidota franšīzes programma, lai atbalstītu uzņēmējus, kas vēlas attīstīt biznesu kopā ar vadošu pārtikas un pirmās nepieciešamības preču veikalu zīmolu. 2003.gadā to nopirka Kanādas uzņēmums “Alimentation Couche-Tard” un attīstīja par globālu zīmolu, kas pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

“Couche-Tard” ir Kanādas pārtikas un pirmās nepieciešamības preču nozares līderis. ASV tas ir lielākais neatkarīgais pārtikas un pirmās nepieciešamības preču mazumtirgotājs veikalu skaita ziņā. Eiropā “Couche-Tard” ir līderis pārtikas un pirmās nepieciešamības preču un degvielas mazumtirdzniecībā Skandināvijas valstīs (Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā), Baltijas valstīs (Igaunijā, Latvijā un Lietuvā) un Īrijā, kā arī nozīmīgs spēlētājs Polijā.

“Couche-Tard” tīklu veido vairāk nekā 8000 veikalu Ziemeļamerikā un vairāk nekā 2700 veikalu Skandināvijā, Īrijā, Polijā, Baltijā un Krievijā, vairums no kuriem piedāvā degvielu, kā arī pārtikas un pirmās nepieciešamības preces. Pārējie ir pilnībā automatizētas degvielas uzpildes stacijas.

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus