Mēness aptieka izveidojusi iepirkšanās vietni internetā

Mēness aptieka, sekojot jaunākajām labas klientu apkalpošanas tendencēm, izveidojusi iepirkšanās vietni internetā e-menessaptieka.lv.

Tagad ikvienam visā Latvijā ir iespēja piekļūt plašam aptiekas preču klāstam, izmantojot tieši interneta piedāvājumu. Piemēram, kosmētika, kura parasti nopērkama tikai lielākajās Mēness aptiekās, ir pieejama arī iedzīvotājiem reģionos, atliek vien izmantot tīmekļa vietnes piedāvājumu, izvēlēties nepieciešamo preci un to pasūtīt, norādot piegādes vietu, piemēram, savai dzīves vietai tuvāko Mēness aptieku. Ja pirkums veikts darbdienā līdz plkst.12:00, izvēlētajā aptiekā to var saņemt nākamajā darbdienā aptiekas darba laika ietvaros, bet pirkumus, kuri veikti pēc pulksten 12:00, – aiznākamajā darbdienā. Savukārt pirkumu Rīgā var izņemt pasūtījumā norādītajā Mēness aptiekā pēc pirkuma apstiprinājuma vēstules saņemšanas. Pasūtījumu var apmaksāt ar skaidru naudu, bankas karti vai pārskaitījumu, ko var noformēt, izmantojot jebkuru internetbanku. Pirkuma izņemšanai ir jāuzrāda pasūtījuma numurs.

„Esam īpaši priecīgi par to, ka vienlaikus ar mūsdienīgu aptieku rekonstrukcijas procesu Mēness aptiekās ir izdevies dažādot mūsu klientu apkalpošanas servisu, piedāvājot izvēlēties preces arī mūsu www. e-menessaptieka.lv virtuālajos plauktos: Antioksidanti, Saaukstēšanās un sāpes, Sirds un asinsrades sistēmai, Skaistumam, Māmiņām un bērniem u.c. Pašlaik droši varam apgalvot – Mēness aptieka ir arī internetā un mūsu klienti novērtē jaunā pakalpojuma iespējas. Ik dienu apkalpojot vairāk nekā 25 000 klientu aptiekās un tagad arī virtuāli, vienlaikus varam izzināt viņu vēlmes un vajadzības. Nepieciešamība labākai klientu apkalpošanai, izmantot mūsdienīgas tehnoloģijas, arvien pieaug, un mēs plānojam arī turpmāk papildināt klientu servisa iespējas ar mūsdienīgiem risinājumiem.”

Jaunajai iespējai ir vairākas priekšrocības, kas atvieglo klientu ikdienu: plašs, vienuviet apskatāms sortiments, visu nepieciešamo var izvēlēties sev ērtā laikā un bez steigas, nav jāstāv rindā, garantēta iespēja saņemt savu pasūtījumu tuvākajā Mēness aptiekā, turklāt, ja apmaksa veikta jau noformējot pasūtījumu, tā saņemšana aptiekāprasīs pavisam īsu brīdi. Iepirkšanās vietne jau kļuvusi īpaši populāra jauno māmiņu vidū. Šīs vietnes ērtumu un priekšrocības labprāt izmanto pircēji no Rīgai attālākiem reģioniem Latvijā.

Jau rakstīts, ka pēc jaunajam statusam atbilstošām pārmaiņām 2018. gada 16. janvārī Daugmales „Ceļmalās” tika atvērta „Mēness aptieka” franšīzes aptieka.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus