Narvesen ievieš digitālu bonusu programmu klientiem

Tirdzniecības uzņēmums Narvesen ir ieviesis pastāvīgu klientu lojalitātes programmu. Tādējādi uzņēmums kļuvis par pirmo mazumtirgotāju tīklu Latvijā, kas bonusa punktus jeb PINS piedāvā sakrāt arī ar aplikācijas palīdzību.

Narvesen

Turpmāk visās kompānijas Narvesen tirdzniecības vietās Latvijā iedzīvotajiem par pirkumiem būs iespēja iegūt bonusa punktus. Savukārt par sakrātajiem punktiem viņi varēs iegādāties jebkuru preci vai pakalpojumu no plašā uzņēmuma piedāvājuma klāsta.

Raugoties nākotnē,  patērētāji vēlas ērtākus, ātrākus, lietotājam un dabai draudzīgākus risinājumus, tādēļ neizbēgami, ka turpmāk klientu lojalitātes programmas no plastikāta kartēm pakāpeniski pāries digitālajā vidē. Pielāgojoties mūsdienu cilvēku steidzīgajam ikdienas ritmam un vajadzībām, aicinām arī savus klientus dot priekšroku bonusa punktu krāšanai aplikācijā,” stāsta Agnija Šmite, Narvesen Mārketinga un iepirkumu departamenta direktore.

Arī papildus punkti

Lielākā vērtība, ko kompānijas pastāvīgie klienti iegūs, izmantojot šo lojalitātes programmu, ir ne tikai īpaši piedāvājumi. Tiek piešķirti papildus bonusa punkti, iegādājoties jebkurus ēdienus, dzērienus vai preses izdevumus. Sakrājot bonusa punktus, par tiem klienti var iegādāties jebkuru preci vai pakalpojumu, ko piedāvā Narvesen tirdzniecības vietās. Pievienošanās jaunajai bonusu programmai ir bez maksas.

Iepriekš organizētās kompānijas Narvesen lojalitātes kampaņas ir bijušas mūsu klientiem ļoti gaidītas un sirdij tuvas tomēr tām visām ir bijis noteikts laika ierobežojums. Tādēļ vēlamies ieviest beztermiņa bonusu programmu, lai mūsu klientiem nodrošinātu pateicību par viņu nepārtrauktu uzticību,” piebilst A. Šmite.

Sadarbībā ar PINS

Jaunā bonusu programma tiek īstenota sadarbībā ar PINS programmu, tai ir ilgstoša un starptautiska pieredze lojalitātes platformu veidošanā. Bonusa punktus dalībnieki sakrāj savā PINS kontā. Tie krājas, veicot dažādus ikdienas pirkumus pie jebkura partnera, kurš ir pievienojies PINS programmai gan Latvijā, gan ārpus mūsu valsts robežām. Visus bonusa punktus, arī tos, kas iegūti pie citiem programmas dalībniekiem, iespējams atprečot jebkurā Narvesen tirdzniecības vietā.

Lai kļūtu par jaunās, digitālās bonusu programmas lietotāju, pircējam nepieciešams lejupielādēt PINS aplikāciju vai pieteikties lojalitātes kartei pie Narvesen kasiera. Bonusa punktus klienti var sākt krāt uzreiz, ar pirmo veikto pirkumu, bet tērēt – kad veikta reģistrācija.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus