Figura Line paplašinās ar franšīzes palīdzību

Masāžas studiju tīklam Figura Line šobrīd Latvijā ir jau 21 studija un 4 sadarbības partneri ārvalstīs, stāsta uzņēmuma vadītāja Laura Dekšenieks.

Figura Line

Pirmā “Figura Line”studija Rīgā atvērta pirms vairāk nekā pieciem gadiem. Šo gadu laikā guvusi popularitāti. Figura Line ķēde strādā uz franšīzes principa pamatiem. Kopumā uzņēmums sadarbojas ar franšīzes ņēmējiem Latvijā un ārvalstīs – Somijā, Igaunijā un Ukrainā.

Aparāts ar kura palīdzību notiek masāža “Figura Line” studijās, tiek ražots tepat Latvijā un nepārtraukti pilnveidota, stāsta uzņēmuma īpašniece.

Katram savi mērķi

Konceptā papildus masāžai iekļauti arī citi elementi, kurus katrs klients pēc saviem ieskatiem individuālo mērķu sasniegšanai. Būtiski piebilst, ka katram mērķi ir dažādi – līdz ar to arī kompānijas piedāvājums ir dažāds. Klientiem studijas nodrošina bezmaksas uztura konsultācijas, individuālu ēdienkartes korekciju, ietīšanas ar dabīgām maskām, dabīgus produktus organisma attīrīšanai, ķermeņa kopšanai un cīņai ar celulītu. Tāpat līdzās limfas stimulācijas aparātu masāžai tas piedāvā iegādāties arī produktus skaistumam un veselībai. Uzņēmums arī cer atvērt jaunas studijas ārzemēs.

Figura Line sniegtā limfas plūsmas stimulācijas masāža iedarbojas uz visu limfātisko sistēmu. Tā mazina limfas sastāvēšanos audos, audu pietūkumu un uzlabo vielmaiņu un veicina organisma attīrīšanos dabīgā veidā. Limfas stimulācijas masāža palīdz samazināt apkārtmērus un uzlabot auguma aprises, padara tvirtāku ādu un palīdz cīnīties ar celulītu,” stāsta studijas vadītāja.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus