“Dzintars” attīsta ārstnieciskās kosmētikas produktu ražošanu

Latvijā lielākais parfimērijas un kosmētikas ražotājs AS “Dzintars” attīsta ārstnieciskās kosmētikas produktu ražošanu.

Pirms vairākiem gadiem laboratorijas “Dzintars” speciālisti uzsāka īpaši efektīvas kosmētikas stratēģisko izstrādi, pamatā izmantojot dabisko sastāvdaļu noderīgās īpašības un zināšanas par izejvielām. Jaunie produkti īpašai kāju kopšanai – natural pharmaceutical cosmetic Future Formula SOS – ir nākamais solis ārstnieciskās kosmētikas segmenta attīstībā.

“Mūsu ārstnieciskās kosmētikas produktu unikalitāte slēpjas tās sastāvā. Šīs sērijas produkti satur rūpīgi atlasītas dabiskas izcelsmes aktīvās sastāvdaļas, kuru iedarbība novērš konkrētas veselības problēmas. Izejvielas ir jāizvēlas un jākombinē tā, lai tās iedarbotos sinerģiski!” saka AS “Dzintars” valdes priekšsēdētājs I. Gerčikovs. Ekstraktus mēs iegūstam paši, izmantojot farmācijas principu – gatavošanas procesā ekstraktus nekarsējam (temperatūra nesasniedz pat 40 grādus), lai tajos esošie mikroelementi un vitamīni nesadalītos. Modernajās ekstraktu iegūšanas tehnoloģijās lielākoties tomēr notiek karsēšana līdz 120-160 grādiem un ekstrahēšana ar augstu spiedienu, šādi iegūtā ekstraktā, protams, nesaglabājas vitamīni un citas vērtīgas organiskās sastāvdaļas.”

 

Jaunie Future Formula SOS sērijas produkti ir paredzēti kāju kopšanai un tādu izplatītu problēmu efektīvai profilaksei kā pietūkums, smagums un sasprindzinājums kājās, raupja pēdu āda un saplaisājuši papēži, nagu un pēdu sēnīšu infekcijas.

“Bieži neapzināmies, cik svarīgu funkciju visas dzīves laikā veic mūsu kājas un pēdas. Tās nes mūs uz priekšu, ļauj viegli pārvietoties, sportot, būt brīviem kustībā. Tikai tad, kad sākam izjust diskomfortu – nogurumu, sāpes, tūsku, kad parādās kādas veselības problēmas, sākam pievērst uzmanību savām kājām. Lai neiedzīvotos lielās kāju vēnu vai pēdu veselības problēmās, ikvienu, kam parādās kaut vismazākais diskomforts, aicinām negaidīt, bet konsultēties ar ārstu, lai kopā lemtu par piemērotāko profilaksi un terapiju”, uzsver Zane Rēvalde, “Veselības centrs 4” filiāļu “Baltijas Vēnu klīnika”, “Dermatoloģijas klīnika” un “Pēdu centrs” vadītāja.

Ārstnieciskās kosmētikas produkti kāju kopšanai jau ir pieejami tirdzniecības tīkla “Dzintars” firmas veikalos un aptiekās visā Latvijā.

 

AS Dzintars – lielākais parfimērijas un biokosmētikas ražotājs Baltijas un Skandināvijas valstīs. Uzņēmumā strādā vairāk kā 330 cilvēku.Vairāk kā 1000 parfimērijas, kosmētikas un dekoratīvās kosmētikas izstrādājumi sagaida pircējus 49 specializētajos veikalos Latvijā. Ārpus Latvijas uzņēmums paplašina franšīzes firmas veikalu tīklu. Brenda produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 valstīm.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus