Latvijā ienāk premium fitnesa klubu tīkls World Class

“Russkaja fitness gruppa” (RFG), kas vada fitnesa klubu World Class tīklu Krievijā, Kazahstānā, Kirgīzijā un Monako, parakstījusi vienošanos par sadarbību ar uzņēmumu People Fitness Management (Latvija). Dokuments paredz pirmo divu World Class fitnesa klubu atvēršanu Latvijā 2018. gadā: pa vienam Rīgā un Jūrmalā.

Abi klubi tiks piedāvāti premium segmentā. Ģimenes formāta fitnesa klubs World Class Rīgā būs izvietots 2 500 kvadrātmetru platībā. Papildu trenažieru zālei un grupu nodarbību zālēm, tajā atradīsies arī peldbaseins. Arī otrs fitnesa klubs World Class Jūrmalā ar 1 500 kvadrātmetru platību būs paredzēts ģimeņu auditorijai.

«Lēmums par premium zīmola World Class ieviešanu Latvijas tirgū ir saistīts, pirmkārt, ar augošo pieprasījumu pēc fitnesa pakalpojumiem, kā arī ar faktisko spēlētāju trūkumu premium segmentā», — norāda uzņēmuma People Fitness Management vadītajs Georgijs Guseļņikovs. – «Investīcijas projektā sastāda aptuveni 6 miljonus eiro; šajā summā ietilpst būvniecības izdevumi, sporta aprīkojuma iegāde, baseina un Spa zonas ierīkošana. Turklāt uzņēmums neizslēdz turpmāku World Class fitnesa klubu atvēršanu Lietuvas un Igaunijas teritorijā».

«Franšīzes virziens – ir viens no stratēģiski nozīmīgākajiem RFG. Tuvākajiem pieciem gadiem mums ir ļoti ambiciozi plāni. Bet mēs nedarbojamies tikai Krievijas Federācijas robežās. Mums jau ir veiksmīga pieredze fitnesa klubu izveidē un vadīšanā ārvalstīs, kas nešaubīgi arī ietekmēja lēmumu izvēlēties ieviest mūsu zīmolu premium segmentā Latvijā. Līguma parakstīšana ar People Fitness Management – ir mums nozīmīgs solis, jo atklāj perspektīvu atvērt uzreiz vairākus klubus Baltijas valstu teritorijā», – stāsta KFG franšīžu attīstības direktors Igors Šaškins.

1993. gadā Maskavā atklāja pirmo pasaules standartiem atbilstošo World Class fitnesa klubu. Tas uzsāka fitnesa nozares attīstību Krievijā un NVS valstīs. Šobrīd KFG ir lielākā fitnesa korporācija Krievijā, kuras vadībā darbojas 41 pašu un 43 franšīzes klubi piecās valstīs. Tīkls World Class ir līderis sniegto fitnesa pakalpojumu jomā «luksus» un «premium» segmentos, piedāvājot klubu biedriem pilnu fitnesa un wellness programmu komplektu, baseinus, grupu un individuālos treniņus, trenažieru zāles, klubus bērniem, krievu un turku pirtis, Beauty SPA salonus, fitnesa bārus un solārijus. World Class ir personīgo treneru institūta dibinātājs Krievijā. Uzņēmums ir izstrādājis sertifikācijas sistēmu, kuru katru gadu iziet visi tīkla treneri. Treneru komandas sastāvā ietilpst olimpiskie čempioni, pasaules un Eiropas čempioni, starptautiskās kategorijas sporta meistari. 2015. gadā uzņēmums veiksmīgi ienāca Eiropas tirgū, atverot pirmo World Class tīkla klubu uz Francijas un Monako robežas.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus