AS Sakret Holdings koncerna uzņēmums Lietuvā saņem trīs apbalvojumus

Sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu ražotāja AS “Sakret Holdings” koncerna uzņēmums UAB “Sakret LT” decembrī saņēma vairākas nozīmīgas balvas par sasniegumiem Lietuvā, tostarp “Lietuvas eksporta balvu 2017” , zelta medaļu par ražoto produktu, kā arī balvu “Labākais uzņēmums 2017” kategorijā mazie un vidējie uzņēmumi.

Apbalvojumu par sasniegumiem eksportā pasniedza Panevēžas Tirdzniecības, rūpniecības un amatniecības kamera, godinot labākos šī reģiona uzņēmējus. Savukārt balvu “Labākais uzņēmums 2017” kategorijā mazie un vidējie eksportspējīgie uzņēmumi sniedza Viļņas Tirdzniecības, rūpniecības un amatniecības kamera. Kā labākais UAB “Sakret LT” ražotais produkts novērtēts apmetums “HM-10”. Par to zelta medaļu pasniedza Lietuvas Republikas premjerministrs Saulius Skvernelis un Lietuvas rūpniecības konfederāciju prezidents Roberts Dargis.
„Man ir patiess prieks, ka katrā no Baltijas valstīm „Sakret“ spējis attīstīt veiksmīgas rūpnīcas. Tas ne tikai nodrošina darba vietas un augstvērtīgus būvmateriālus, bet arī palīdz visam reģionam attīstīties. Šī balva ir tiešs pierādījums tam, ka latvieši arī kaimiņvalstīs var gūt atzinību,“ saka AS „Sakret Holdings“ padomes priekšsēdētājs Andris Vanags.

AS “Sakret Holdings” koncerna uzņēmums  UAB „Sakret LT“ sauso celtniecības maisījumu rūpnīca Lietuvā ir lielākā Baltijas valstīs. To atklāja 2008. gadā, ieguldot tās būvniecībā 10 miljonus eiro. Modernā ražotne ir viena no Latvijas lielākajām investīcijām Lietuvā un tajā ražotā produkcija atbilst Eiropas Savienības kvalitātes standartiem.

SIA Sakret ir daļa no koncerna AS Sakret HOLDINGS ir 100 % Latvijas kapitāla uzņēmums, kas attīsta un pilnveido franšīzes priekšrocības. AS Sakret HOLDINGS sastāvā ietilpst sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu ražošanas uzņēmumi Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus