CARGURU dubultojis savu autoparku, papildinot ar hibrīdauto

CARGURU auto koplietošanas pakalpojumi strauji attīstās. Pirmais auto koplietošanas pakalpojumu sniedzējs Latvijā CARGURU sadarbībā ar uzņēmumu “Amserv Motors” dubultojis autoparku, papildinot to ar 30 Toyota hibrīdauto modeļiem.

Tādējādi CARGURU pakalpojumi kļūs vēl plašāk pieejami un pārvietošanās pilsētvidē ekonomiskāka un videi draudzīgāka.

Jaunas automašīnas

CARGURU autoparka jauno papildinājumu veidos 15 Toyota Auris, pieci Toyota C-HR un 10 Yaris hibrīdmodeļi, kas piepulcēsies jau esošajām 30 Toyota hibrīdautomašīnām. Jaunie Auris un C-HR modeļi būs pieejami no šī gada 5. jūlija, bet Yaris ? augusta sākumā. Visas automašīnas aprīkotas ar jaunākajām drošības un vadāmības sistēmām, tostarp Toyota Safety Sense sistēmu, kas ietver pretsadursmes drošības sistēmu (PCS), joslas ievērošanas brīdinājuma sistēmu (LDA), ceļazīmju atpazīšanas sistēmu (RSA), automātiskās tālās gaismas (AHB), kā arī gājēju noteikšanas funkciju (Pedestrian Detection) un adaptīvo kruīza kontroli (ACC). Visi modeļi aprīkoti ar atpakaļskata videokameru, kas būtiski atvieglo auto novietošanu stāvvietā. Tādējādi CARGURU klienti varēs izbaudīt visas jaunāko sistēmu sniegtās priekšrocības, justies droši un pārliecinoši.

Jaunās Toyota automašīnas tiks piedāvātas visās CARGURU auto koplietošanas stāvvietās, kas izvietotas galvenokārt Rīgas centrā, pie klientu iecienītākajiem tirdzniecības centriem. Tās atrodas arī mikrorajonos – Āgenskalnā, Purvciemā, Mežciemā, Ziepniekkalnā un VEF rajonā. Tāpat jūlijā plānots pakāpeniski palielināt CARGURU stāvvietu skaitu.

Pieprasījums aug

Vladimirs Reskājs, CARGURU idejas autors: “Pieprasījums pēc auto koplietošanas pakalpojuma aug arvien straujāk, tāpēc autoparka paplašināšana bija absolūti nepieciešama. Gada laikā pakalpojumu izmantojuši vairāk nekā 7000 klientu, veiktas ap 30 000 auto nomas gadā. Klientiem vēlamies sniegt maksimāli labāko auto piedāvājumu. Šajā ziņā Toyota spēj piedāvāt to, ko vēlas gan mūsu klienti, gan mēs kā pakalpojuma sniedzēji. Tie ir kvalitatīvi un droši auto par izdevīgu cenu un teicamu servisa apkalpošanu.”

Armands Vimba, AMSERV GRUPAS Latvijas uzņēmumu vadītājs: “Redzot, kā attīstās Latvijā pagaidām vienīgais auto koplietošanas pakalpojums, mums nebija šaubu, ka tieši Toyota hibrīddzinēja modeļi tam būs īpaši piemēroti. Pakalpojuma saņēmējam tā ir iespēja pārvietoties ar jaunākās paaudzes automašīnu un novērtēt tās sniegtās priekšrocības – ekonomiskumu, drošību un draudzīgu attieksmi pret vidi. Man ir prieks, ka klienti, izvēloties iegādāties auto privātām vai biznesa vajadzībām, arvien vairāk dod priekšroku modeļiem ar hibrīddzinēju. Tas ļauj cerēt, ka pamazām Latvijas autoparks kļūst arvien zaļāks.”

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus