“DepilConcept” saņēmis apbalvojumu “Gada sieviešu zīmols 2018” Polijā un meklē franšīzes partnerus Baltijā

“DepilConcept Poland” jau otro gadu pēc kārtas saņēmis apbalvojumu “Gada sieviešu zīmols 2018” (“Female Brand of the Year/Kobiecą Marką Roku 2018”).

Šo apbalvojumu piešķir kvalitatīvākajiem produktiem un pakalpojumiem, kurus izmanto modernākās un prasīgākās mūsdienu sievietes. Kompānija saņēmusi atzinību kopā ar tādiem pasaulē slaveniem zīmoliem kā Pandora, Mary Kay, Avon, Foreo un Yonelle.

“DepilConcept” ir franšīzes zīmols, kas izveidots Portugālē un piedāvā fotoepilācijas un fototerapijas pakalpojumus. Uzņēmums strauji iekaro savu vietu arī starptautiskajos tirgos. Patlaban ar kompānijas nosaukumu strādā vairāk nekā 90 klīnikas Portugālē, Brazīlijā, Polijā un Serbijā.

Polijā pirmais “DepilConcept” uzņēmums tika atvērts 2012.gadā un šā gada oktobrī valstī atvēra jau 49.klīniku.

Visnesenāk uzņēmums darbu sācis Serbijā, kur drīzumā tiks atvērta pirmā franšīze.

Kompānija piedāvā kvalitatīvus fotoepilācijas, fotoatjaunošanas un citus fototerapijas veidus par pieņemamu cenu. Kompānijas misija ir uzlabot sieviešu un vīriešu izskatu un pašapziņu, nodrošinot labākos rezultātus, lai sniegtu iespēju patīkami izbaudīt katru dzīves brīdi.

 

“DepilConcept” patlaban meklē jaunus sadarbības partnerus – master franšīzes ņēmējus, lai paplašinātu darbību arī Baltijas valstīs.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus