Apranga Group, noslēdzot franšīzes līgumu, atver jaunus veikalus

Apranga Group atvērusi pirmos luksusa apģērbu zīmolu veikalus Sandro un Maje Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

Abi veikali atrodas ekskluzīvā pilsētas rajonā – Viļņas vecpilsētā, tādējādi stiprinot luksusa preču tirdzniecību šajā teritorijā. Abu veikalu atvēršanā Apranga Group ir investējusi gandrīz 300 tūkstošus eiro.

Sandro veikala kopējā platība sasniedz 115 kvadrātmetru, bet Maje platība sasniedz vairāk nekā 100 kvadrātmetru. Abi veikali atvērti saskaņā ar franšīzes līgumu, kas noslēgts ar Francijas kompāniju SMCP. Veikala dizainā izmantotas īpašas nianses, kas rada luksusa izjūtu, kā arī perfekti atspoguļo Sandro un Maje modes namu estētiku. Apranga Group ar SMCP sadarbojas jau kopš 2016.gada, kad saskaņā ar franšīzes līgumu atvēra arī Sandro un Maje veikalus Rīgā.

Palielina veikalu skaitu

Pašreiz Lietuvas apģērbu mazumtirgotājam pieder 184 veikali Baltijas valstīs – 112 no tiem atrodas Lietuvā, 43 – Latvijā, bet 29 – Igaunijā. Kompānija nākamā mēneša laikā plānojusi atvērt vēl divus veikalus. Nupat atvērts jauna koncepta Pull&Bear veikals, bet decembra vidū tiks atvērs jauns Stradivarius store.

Pagājušajā gadā Apranga Group pagarināja franšīzes līgumu ar Inditex. Franšīzes līgumi pagarināti attiecībā uz tādu zīmolu attīstību Baltijas valstīs kā Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Massimo Dutti un Zara Home. Līguma termiņš ir 2020.gads.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus