Hesburger šogad Latvijā atvērs 3 jaunus restorānus

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” 2019. gadā paredz atvērt 3 jaunus restorānus Latvijā, to izveidē investējot 1,8 miljonus eiro, informē uzņēmuma biznesa attīstība direktore Ieva Salmela.

Šogad uzņēmums vairāk plāno fokusēties uz attīstību reģionos, tāpēc jaunos restorānus plānots ierīkot Liepājā, Olainē, kā arī galvaspilsētā.

“Uzņēmējdarbības vide Latvijā ir pateicīga mūsu biznesa attīstībai. Sabiedrības pieprasījums pēc ātrās ēdināšanas risinājumiem aug, paradumi maltīti ieturēt ārpus mājas arī iesakņojas sabiebrības ikdienā arvien vairāk, līdz ar to piedāvājumam ir jāaug līdzi klientu gaidām”, norāda I. Salmela.

Hesburger

Hesburger restorānus atvērs arī citur Baltijā.

Hesburger plāno atvērt jaunus restorānus kā Igaunijā, tā Lietuvā. 1 jauns restorāns paredzēts Tallinā, savukārt veseli 7 restorāni atvērsies Lietuvas lielākajās pilsētās.

Kopējās investīcijas jaunu restorānu izveidē Baltijā sasniegs aptuveni 7,2 miljonus eiro.

Hesburger

Par uzņēmumu:

“Hesburger” savu darbību sāka 1966. gadā, kad Naantali pilsētā atvēra pirmo grila kiosku. Pirmais ātrās ēdināšanas restorāns ar nosaukumu „Hesburger” tika atvērts 1980. gadā Turku, uzņēmumam pakāpeniski iekarojot stabilas tirgus pozīcijas pašu mājās, kā arī tuvākajos kaimiņu reģionos. Šobrīd „Hesburger” vada 476 restorānus 9 valstīs.

Restorānu ķēdes koncepts ietver visu, ar ko saskarsies uzņēmuma restorānā: interjeru, klientu apkalpošanu, informācijas sistēmas, produktus, loģistiku, aprīkojuma attīstību, mārketingu, produktu attīstību, uzraudzību u.c.  Vienots koncepts nodrošina vienlīdz augstu kvalitāti un pozitīvu pieredzi ikvienā restorānā. Vienots koncepts atvieglo Hesburger franšīzes īpašnieku darbu, jo nepieciešamie problēmu risinājumi jau ir pārdomāti un pierādīti.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus