Kopējā investīcija:

€ 62,000

Franšīzes maksa:

€ 5,000

Ikmēneša maksājums:

4%

Ikmēneša mārketinga maksājums:

1%

Franšīžu skaits

Atdeve (ROI)

Laika periods

Ieņēmumi:

12 000*

* Kalkulatora aprēķini ir provizoriski, nevis garantēts iznākums

GALVENĀ INFORMĀCIJA

Dibināšanas gads: 2016

Franšīzes uzsākšanas gads: 2019

Uzņēmuma vienības: 2

Franšīžu vienības: 2

Kopējais vienību skaits: 4

Darbinieku skaits uz vienību: 10

Līguma termiņš: 60 mēneši

FRANŠĪZE ONLINE

MĀJAS LAPA

FRANŠĪZES PREZENTĀCIJA

LEJUPIELĀDĒT

BURGERS 66 ir Latvijā radīts ģimenes restorāna koncepts, kura pirmsākumi ir meklējami kombinējot klasiskas un laika gaitā pārbaudītas vērtības. Augstas kvalitātes Latvijā audzēta liellopu gaļa, klasiskas maizītes, svaigi dārzeņi un izmeklētas pašu gatavotas mērces, iegūstot izcilus burgerus, kas ir tīri savās garšas niansēs. BURGERS 66 sortimentā ir arī klasiskas itāļu picas, augstākās kvalitātes fritēti kartupeļi, dažādi salāti un sezonāli speciālie piedāvājumi, uzkodas un dzērieni.

  • Uzņēmīgs
  • Komunikabls
  • Vēlama pieredze uzņēmējdarbībā
  • Vēlama pieredze sabiedriskajā ēdināšanā

Franšīzes ņēmējam tiek nodrošinātas sākotnējās konsultācijas par:

  • labāko uzņēmējdarbības formu
  • biznesa vešanas pamatiem
  • lietvedību
  • niansēm sabiedriskajā ēdināšanā
  • noliktavas vešanā
  • darba plānošanā
  • viesmīlībā
  • ēdienu gatavošanā
  • sabiedriskajās attiecībās
  • reklāmā
  • HACCP vadības sistēmas ieviešanā un uzturēšanā
  • kontroles sistēmu ieviešanā un lietošanā

Apmācības tiks nodrošinātas esošajos Burgers 66 restorānos.


Gints Aizupietis

Co-founder / CEO

Valodas:

SAZINIES AR MUMS UN PASTĀSTI PAR SAVIEM MĒRĶIEM