Kopējā investīcija:
€ 150,000
Franšīzes maksa:
€ 15,000
Ikmēneša maksājums:
Apspriežams
Ikmēneša mārketinga maksājums:
Apspriežams
Franšīžu skaits
Atdeve (ROI)
Laika periods
GALVENĀ INFORMĀCIJA
Dibināšanas gads: 1997
Franšīzes uzsākšanas gads: 1999
Uzņēmuma vienības: 26
Franšīžu vienības: 19
Kopējais vienību skaits: 45
Darbinieku skaits uz vienību: 2+
Līguma termiņš: 60 mēneši
FRANŠĪZE ONLINE
MĀJAS LAPAČili Pica ir uzsākusi restorānu attīstību pirms 18 gadiem Viļņā, Lietuvā, un šodien tai ir līdera pozīcija un tā ir lielākā restorānu ķēde Baltijā.
1997. gadā Viļņā tika atklāts pirmais picu restorāns Čili Pica. Viļņas iedzīvotāji un tūristi padarīja šo restorānu par vienu no visbiežāk apmeklētajiem restorāniem pilsētā.
Apmeklētājiem bieži bija jārēķinās ar ilgu stāvēšanu rindā tikai, lai tiktu iekšā. 1999. gadā uzņēmums uzsāka franšīzes sistēmas izveidi, tika atvērtas jaunas restorānu ķēdes, izveidota nelielu kafejnīcu ķēde un izveidota ēdiena piegādes vietne.
Čili Pica restorāni parasti aizņem 250-300m2. Interjers ir mājīgs, nesaistošs un atspoguļo Čili Picas unikalitāti. Veidojot interjeru, dizaineri ņem vērā stilu un vienkāršību, lai pārliecinātos, ka mūsu restorāni ir pievilcīgi dažāda vecuma cilvēkiem.
Šodien daudziem cilvēkiem vārds “pica” asociējas ar Čili Picu, un viņu restorānos ir ceptas aptuveni 5000 picas dienā! Lai gan Čili Pica nav tikai picu restorāns, tai ir plašs garšīgu un kvalitatīvu ēdienu sortiments, tāpēc šodien Čili Pica neuzskata sevi par picēriju, bet vienkārši par Čili Pica restorānu tīklu.
Lai gan pieredze ēdināšanas jomā nav nepieciešama, to uzskata par priekšrocību. Čili Pica organizēs apmācību un sniegs visaptverošu informāciju nākotnes franšīzes kandidātiem. Franšīzes kandidāts saņems visu, kas ir nepieciešams, lai efektīvi pārvaldītu Čili Pica restorānu
Čili Pica konsultē un palīdz franšīzes ņēmējam ar šādiem jautājumiem:
- Uzņēmējdarbības vadība un administrēšana;
- Vietnes izvēle iespējamai vietai
- Interjera dizains
- Būvniecība un aprīkojums
- Tehnoloģiskie projekti
- Tehnoloģiskās iekārtas
- Mārketinga plānošana;
- HACCP (RVSAVT) sistēmas ieviešana;
- Darbinieku atlase un prasības darbiniekiem;
- Dažādi ar personālu saistīti jautājumi
Lai saņemtu vairāk info, lūdzu sazinieties ar mums aizpildot formu, kas norādīta zemāk