Virši

“Virši” paplašina franšīzes degvielas uzpildes staciju skaitu

Energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls AS “Virši-A” paplašina un modernizē savu degvielas uzpildes staciju tīklu Latvijā. Kopumā tiek veiktas investīcijas teju EUR 6 miljonu apmērā sešu staciju attīstībā. Tās tiks ieguldītas jaunas stacijas būvniecībai Olainē, trīs staciju pārbūvei, kas atrodas Rīgā un Zīlānos. Tāpat investīcijas domātas arī divu jaunu “Virši” franšīzes staciju attīstībai Preiļos un Krāslavā, tādējādi stiprinot savas tirgus pozīcijas visā Latvijas teritorijā.

Drīz atklās jaunas

Sekojot līdzi autobraucēju ikdienas paradumiem un ceļa infrastruktūras attīstībai, šonedēļ tiek uzsākta jaunas pilna servisa degvielas uzpildes stacijas būvniecība Olainē, īpašumā “Ievalti”, iepretim jau esošajai “Virši” stacijai. Jauno pilna servisa staciju plānots atklāt šī gada septembrī.

Savukārt, vērienīgi pārbūves darbi tiek veikti degvielas uzpildes stacijās Rīgā, Satekles ielā 2, Sarkandaugavā, Tvaika ielā 3, un Zīlānos, Zīlānu ielā 145. Tās ir pilnībā nojauktas un vietā tiks celtas jaunas, energoefektīvas un jaunajiem standartiem atbilstošas stacijas, lai priecētu klientus ar mūsdienīgu telpu dizainu un pilnu pakalpojumu un servisa piedāvājumu.

Uzņēmums paplašina arī savu franšīzes staciju skaitu. No šodienas darbu uzsāk jau piektā “Virši” franšīzes stacija Preiļos, īpašumā “Jaunsaimnieki”. Šī mēneša beigās atvērsies sestā “Virši” franšīzes stacija Krāslavā, Rīgas ielā 165A. Tā nodrošinās nemainīgu, “Virši” augstajiem standartiem atbilstošu klientu servisu, pakalpojumu, ka arī dzērienu, uzkodu un auto preču klāstu.

Dažādi pakalpojumi

“Mūsu attīstības stratēģija paredz ne tikai jaunu un autovadītājiem ērtu lokāciju apgūšanu, bet arī esošo staciju modernizāciju, lai sniegtu mūsu klientiem iemīļotos pakalpojumus mūsdienīgās un funkcionālās telpās. Ar katru jauno staciju varam nodrošināt kvalitāti gan privātajiem, gan biznesa klientiem. Tas ir neatkarīgi no tā vai stacija ir franšīzes, vai jebkura cita “Virši” tīklā esošā stacija. Uzņēmuma stratēģiskais mērķis paredz nodrošināt vismaz 80 degvielas uzpildes staciju tīkla pārklājumu līdz 2024. gada beigām, uz ko pašlaik arī mērķtiecīgi virzāmies,” uzsver Jānis Vība, “Virši” valdes priekšsēdētājs.

Aizvadītajā gadā “Virši” paplašināja savu tīklu ar piecām jaunām degvielas uzpildes stacijām. Tās atrodas Daugavpilī, Kārklu ielā, un Rīgā – Ulmaņa gatvē, Satekles ielā, Torņkalnā un Brīvības ielā, sasniedzot jau 70 stacijas tīklā.

“Virši” ir strauji augošs vietējais energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls ar 28 gadu pieredzi. Šobrīd “Virši” tīklā ir 71 degvielas uzpildes stacijas. Tajās strādā vairāk nekā 760 darbinieki visos Latvijas reģionos. Kopš 2021. gada 11. novembra AS “Virši-A” akcijas ir iekļautas Nasdaq Riga biržas alternatīvajā tirgū First North.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus