Čili pica

Rīgas centrā atvērta jauna “Čili Pizza” picērija

Viens no lielākajiem viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, “Tiamo” grupa,  atvēris jau desmito Čili Pizza picēriju Rīgā.

Jaunajā picērijā, kas atrodas pašā pilsētas centrā, investēti 350 000 eiro.

“Tiamo” grupai jaunā picērija ir desmitā “Čili Pizza” Rīgā un deviņpadsmitā Latvijā. Tā atrodas Krišjāņa Barona ielā 20, blakus Leļļu teātrim un netālu no Vērmanes dārza. Jaunās picērijas interjerā izmantoti dizaina elementi un griestu lampas no Marokas. Tāpat kā citās “Tiamo” grupas picērijās, arī šajā picērijā pieejams bērnu stūrītis.

“”Čili Pizza” ir Latvijā mīlēts zīmols. Stratēģiski jaunas picērijas atveram vietās, kur ērti piekļūt ģimenēm ar bērniem – viesiem, kuri visbiežāk iegriežas mūsu picērijās. Krišjāņa Barona ielas picērijas lokācija ir pieejama gan kājām gājējiem, gan sabiedriskā transporta lietotājiem, gan autobraucējiem,” saka Toms Zukulis, “Tiamo” grupas valdes priekšsēdētājs.

Toms Zukulis, Tiamo grupa

Šogad “Tiamo” grupa plāno pārsniegt 20 miljonu eiro (neto) apgrozījumu. Plānots atjaunot vairāku picēriju interjeru, un uzņēmums strādā pie jaunu picēriju lokāciju izvērtēšanas.

Ietilpst vairāki restorāni

“Tiamo grupa” ir viens no vadošajiem viesmīlības uzņēmumiem Latvijā ar vairāk nekā 30 sabiedriskās ēdināšanas vietām un 700 darbiniekiem. Uzņēmums ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Kurzemē. Pērn uzņēmuma neto apgrozījums sasniedzis 20 miljonus eiro (neto).

Grupā ietilpst restorāni “MO Liepāja”, “Olive”, “Čello”, suši bārs “Sushi Boom”, kafejnīcas “Lotte Caffe”, “Teātra kafejnīca”, klubs un pludmales bārs “Cukurfabrik’” Liepājā, kā arī silto pusdienu un uzkodu vieta “Pizzarella” un “Čili Pizza” picērijas vairākās Latvijas pilsētās. “Tiamo grupu” raksturo izcila apkalpošana, izmeklēts piedāvājums un rūpība ikvienā detaļā.

19 “Čili Pizza” picērijas Latvijā

“Čili Pizza” ir picēriju zīmols Latvijā un Lietuvā. Pirmā šī zīmola picērija Latvijā tika atvērta 2001. gada decembrī Liepājā. Patlaban “Tiamo grupas” vadībā Latvijā darbojas 19 šī zīmola picērijas Liepājā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Daugavpilī un Rīgā. Mājīgā atmosfērā pieejams plašs picu klāsts un iecienīti ēdieni no Latvijas un citu valstu virtuvēm – uzkodas, salāti, zupas, siltie ēdieni, deserti, kā arī dažādi dzērieni un kokteiļi.

 “Tiamo grupa” izmanto zīmolu, pamatojoties uz franšīzes līgumu, kurš noslēgts ar zīmola īpašnieku.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus