PRO BRO

Atklāta jau otrā “PRO BRO” tuneļveida automazgātava Latvijā

Rīgā, K. Ulmaņa gatvē 71, atvērta Baltijas vadošā uzkopšanas pakalpojumu uzņēmuma “PRO BRO Group” otrā tuneļveida automazgātava Latvijā.

Atklās vēl

Tās izveidē investēti aptuveni 6 miljoni eiro. Jau šī gada vasarā Rīgā turpināsies strauja “PRO BRO” franšīzes tīkla paplašināšana. Plānots atvērt vēl divas jaunas automazgātavas.  Līdz 2025. gadam Latvijā būs attīstītas ap 10 kompānijas automazgātavu, līdztekus uzsākot būvdarbus arī citās Eiropas valstīs.

Rīgā jau kopš pērnā gada beigām darbojas “PRO BRO” express tuneļveida automazgātava Juglā. Tā kļūst arvien populārāka – mēneša laikā tajā nomazgā līdz 20 000 automašīnu. Klienti novērtē šī pakalpojuma ātrumu un ērtumu: katra automašīna tiek nomazgāta vien 96 sekundēs. Līdz pat 90% mazgāšanas procesā izmantotā ūdens tiek pārstrādāti un novadīti atpakaļ otrreizējai izmantošanai. Jaunā automazgātava atklāta pavisam citā Rīgas apkaimē, un jau vasarā automazgātavu tīkls tiks paplašināts ar divām automazgātavām Mūkusalas ielā un Vienības gatvē.

“Paplašinot savu darbību Rīgā, mūsu svarīgākais uzdevums ir veidot pastāvīgo klientu loku gan privātajā, gan biznesa klientu segmentā, vienlaikus rūpējoties par to, lai varam integrēties klientu ikdienas maršrutā. Neierobežoti abonementi ļauj klientiem rūpēties par savu automašīnu tīrību katru dienu vai pat vairākas reizes dienā. Tas nozīmē, ka ērts automazgātavu izvietojums pilsētā ir kritiski svarīgs, lai efektīvi izmantotu mūsu piedāvājuma priekšrocības. Tāpēc jau šogad būsim “pa ceļam” ikvienam, kurš pārvietojas pa kādu no galvaspilsētas svarīgākajām autoceļu artērijām. Katra jauna automazgātava mūsu tīklā sniedz vēl vairāk ērtību visiem mūsu klientiem un ļauj tiem labāk rūpēties par saviem transportlīdzekļiem,” stāsta Darjus Krjuks (Darius Kriukas), “PRO BRO” vadītājs Latvijā.

Dažādi piedāvājumi

“PRO BRO Express” tuneļveida automazgātavas piedāvā iespēju klientiem izvēlēties 1, 3, 6 mēnešu vai gada abonementu, ar kuru var ne tikai izmantot mazgāšanas pakalpojumus, bet arī bez maksas lietot putekļu sūcējus un paklāju tīrītājus jebkurā šī zīmola automazgātavā Latvijā. Visi klientu ikmēneša abonementi būs derīgi visās “PRO BRO” automazgātavās. Savukārt tie klienti, kuriem auto mazgāšana tik bieži nav nepieciešama, var internetā iegādāties SMART E-PAY vienreizējo mazgāšanu, tādējādi norēķinoties bezkontakta veidā un izvairoties no stāvēšanas rindā, toties iegūstot ātru, ērtu, efektīvu un videi draudzīgu pakalpojumu.

Attīstās ar franšīzes palīdzību

Tīkla attīstība notiek pēc franšīzes uzņēmējdarbības modeļa – 17 no 19 Lietuvā esošajām “PRO BRO Express” tuneļveida automazgātavām tiek pārvaldītas tieši šādā veidā. Arī Latvijas automazgātava darbojas uz franšīzes pamata. Šī gada vasarā uzņēmums plāno atvērt divas automazgātavas Mūkusalas ielā un Vienības gatvē, kur jau notiek būvniecība, bet 2025. gadā – vēl divas automazgātavas Rīgā. Kopumā uzņēmuma plānos ir panākt, lai pēc pieciem gadiem tam piederētu jau 100 “PRO BRO Express” franšīzes tuneļveida automazgātavu dažādās Eiropas valstīs.

Uzņēmumam pieder zīmols “Švaros broliai”, kas pārvalda piecus autodetalizēšanas servisa centrus, 21 pašapkalpošanās automazgātavu tīklu un telpu uzkopšanas uzņēmumu. “PRO BRO Express” pārvalda 19 express tuneļveida automazgātavu Lietuvā un 2 – Latvijā. Koncernā un tā uzņēmumos strādā vairāk nekā 750 darbinieku.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus
Franšīzes
PRO BRO EXPRESS CAR WASH
PRO BRO EXPRESS CAR WASH

Pakalpojumi

Investīcija no: €250,000