PRO BRO

Rīgā atklāj pirmo “PRO BRO Group” tuneļveida automazgātavu, uzņēmuma plāni vērienīgi

Pirmdien, 4. septembrī, Lietuvas vadošais uzkopšanas pakalpojumu uzņēmums “PRO BRO Group” atklājis pirmo “PRO BRO Express” tuneļveida automazgātavu Rīgā, informē uzņēmuma pārstāvji. 

Pirmais solis attīstībā

Jaunā automazgātava atrodas Juglas ielā 95C.

Uzņēmums automazgātavas izveidē investējis gandrīz 6 miljonus eiro. Šis ir pirmais solis uzņēmuma starptautiskās attīstības plānos. Līdz 2025. gadam paredzēts Latvijā uzbūvēt ap 10 automazgātavu, līdztekus uzsākot būvdarbus citās Eiropas valstīs.

PRO BRO

Līdz šim “PRO BRO Group” noslēdzis jau septiņus līgumus par automazgātavu attīstību un nomu Latvijā. Uzņēmums plāno līdz 2024. gada beigām atvērt vēl trīs automazgātavas. Vienlaikus uzņēmums meklē gruntsgabalus un attīstības partnerus Igaunijā un Polijā. Uzņēmums Somijā kopā ar vietējiem partneriem jau dibina uzņēmumu un plāno pirmos 10 objektus.

Kopumā uzņēmuma plānos ir panākt, lai pēc pieciem gadiem tam piederētu jau 100 “PRO BRO Express” franšīzes tuneļveida automazgātavu dažādās Eiropas valstīs.

“Gatavojoties paplašināties ārpus Lietuvas, pārstrukturējām uzņēmumu un atjaunojām tā vizuālo identitāti. Gan Lietuvā, gan ārzemēs visas uzņēmuma “express” tuneļveida automazgātavas jau darbojas ar “PRO BRO Express” nosaukumu. Tuvākajiem pieciem gadiem mums ir ambiciozs mērķis īstenot attīstību visā Eiropā. To konsekventi uzsākam mūsu mājvietas tuvumā – Baltijas reģionā,” stāsta “PRO BRO Group” valdes loceklis un izpilddirektors Igns Pranskevičs (Ignas Pranskevičius).

“Express” automazgātavā katra automašīna tiek nomazgāta vien 96 sekundēs. Šeit ierīkotas trīs iebraukšanas rindas un putekļu sūcēju zona ar 21 vietu. Līdz pat 90% no mazgāšanas procesā izmantotā ūdens tiek pārstrādāti un novadīti atpakaļ otrreizējai izmantošanai.

Piedāvā abonementus

Tuneļveida automazgātavu tīkla īpašā pazīme ir iespēja klientiem izvēlēties mēneša vai gada abonementu, ar kuru var ne tikai izmantot mazgāšanas pakalpojumus, bet arī bez maksas lietot putekļu sūcējus jebkurā uzņēmuma automazgātavā Latvijā, kas turpmāk tiks atvērtas.

Savukārt tie klienti, kuriem auto mazgāšana tik bieži nav nepieciešama, varēs internetā iegādāties SMART E-PAY vienreizējo mazgāšanu, tādējādi norēķinoties bezkontakta veidā un izvairoties no stāvēšanas rindā, toties iegūstot ātru, ērtu, efektīvu un videi draudzīgu pakalpojumu.

“Mūsu inovatīvie un ilgtspējīgie tehnoloģiskie risinājumi ir uzņēmuma pamatu pamats.  Salīdzinājumā ar konkurentiem “PRO BRO EXPRESS” priekšrocība ir pakalpojuma ātrums un kvalitāte, ko novērtē arī investori. Tiecamies uz to, lai pēc pieciem gadiem mums piederētu ap 100 franšīzes objektu visā Eiropā un mēs kļūtu par tirgus līderiem arī ārpus Lietuvas. Vācijā jau esam startējuši ar automazgātavu iekārtu pārdošanu,” norāda Igns Pranskevičs.

Attīstās ar franšīzes palīdzību

Tīkla attīstība notiek pēc franšīzes uzņēmējdarbības modeļa – 14 no 16 Lietuvā esošajām “PRO BRO Express” tuneļveida automazgātavām tiek pārvaldītas tieši šādā veidā. Arī Latvijas automazgātava darbojas uz franšīzes pamata.

Uzņēmumam pieder zīmols “Švaros broliai”, kas pārvalda piecus autodetalizēšanas servisa centrus, 21 pašapkalpošanās automazgātavu tīklu un telpu uzkopšanas uzņēmumu. Koncernā un tā uzņēmumos strādā vairāk nekā 750 darbinieku. Pēc neauditētajiem datiem “PRO BRO Group” konsolidētie ieņēmumi 2022. gadā bija 25,5 miljoni eiro, kas ir par 51% vairāk nekā 2021. gadā (16,9 miljoni eiro).

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus
Franšīzes
PRO BRO EXPRESS CAR WASH
PRO BRO EXPRESS CAR WASH

Pakalpojumi

Investīcija no: €250,000