“Burger King” Rīgā atver jaunu restorānu

Globālā ātrās ēdināšanas ķēde “Burger King” piektdien, 10. novembrī, Rīgas centrā atvērusi savu jauno restorānu.

Netālu no stacijas

Jaunākais restorāns atrodas Merķeļa ielā 12.

Jaunākajā, 295 m2 lielajā restorānā ir 70 vietas. Restorāns piedāvās savu pilnu populāro ēdienkarti ar uz liesmas grilētiem burgeriem, augu izcelsmes ēdieniem, bērnu ēdienkarti un vēl daudz ko citu.

„Esam patiesi priecīgi sniegt vēl vienu iespēju nobaudīt mūsu gardos burgerus Rīgas iedzīvotājiem un viesiem, tagad Merķeļa ielā, kas ir lieliska atrašanās vieta, jo atrodas tuvu daudzām galvenajām galvaspilsētas vietām, piemēram, centrālā dzelzceļa stacija, starptautiskā autoosta un daudzas viesnīcas, tostarp, Tallink Hotel Riga, rosīgajā Rīgas centrā,” uzsver Burger King komercdirektore Baltijas valstīs Laura Maaranda.

Septītais “Burger King” restorāns

“Šis ir mūsu septītais atvērtais restorāns Latvijā un 20. restorāns Baltijas valstīs. Tagad ceram, ka restorāns Merķeļa ielā saņems tikpat sirsnīgu uzņemšanu kā citi mūsu restorāni,” viņa uzsvēra.

Tallink Grupp 2019. gada nogalē iegādājās “Burger Kingi Baltics” franšīzi, un pirmie restorāni reģionā tika atvērti 2020. gada pavasarī. Šobrīd reģionā kopumā ir atvērti 20 restorāni Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Tie nodrošina darbu vairāk nekā 400 cilvēkiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Lielākā daļa starptautiskās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes “Burger King” restorānu ir franšīzes. Lai gan lielākā daļa franšīzes ņēmēju ir salīdzinoši mazāki, daži ir kļuvuši par lielām korporācijām. “Burger King” ir vairāk nekā 15 000 tirdzniecības vietu 84 valstīs; no tiem aptuveni 50% atrodas ASV, bet 50% – citos reģionos. Uzņēmuma restorānos strādā vairāk nekā 37 000 darbinieku, kas katru dienu apkalpo aptuveni 11,4 miljonus klientu.

Kopš 1953. gada Burger King ir izmantojis vairākas franšīzes variācijas, lai paplašinātu savu darbību.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus