Manilla

“Manilla” atver jaunu bērnu preču veikalu

Manilla, atzīmējot savas pastāvēšanas 10. jubileju, vērusi durvis jaunam bērnu preču veikalam.

Veikals atrodas Tērbatas ielā 54.  Tas ir otrpus ielai pircējiem jau labi zināmajam dizaina un papīrlietu veikalam, ko nu varēs droši dēvēt par lielo Manillu.

Dažādas preces

“Manilla kids” veikalā varēsiet atrast preces bērnu radošām nodarbēm, svētku dekorācijas, mājlietas un trauku komplektus bērniem, kā arī dažādas rotaļlietas. Šis kļūs par ceturto zīmola Manilla veikalu.

Linda Lukstiņa, Manillas dibinātāja un vadītāja “Visa mūsu mazā, bet spēcīgā komanda ir patiesi gandarīta par sagādāto dāvanu – jaunajās telpās turpmāk varēsim piedāvāt plašāku preču klāstu bērniem, kā arī mazliet atslogot jūsu jau iemīļotās Manillas draudzīgo haosu plauktos.

Pirms gada – franšīzes veikals Milānā

“Pirms 10 gadiem atverot pirmo veikalu Baznīcas ielas pagrabstāvā, nevarēju iztēloties, ka izdosies sagaidīt šādu pirmo apaļo jubileju.  Paldies visiem mūsu klientiem, ka jau 10 gadus esat kopā ar mums, tieši dēļ jums un jūsu uzticības mēs varam augt un attīstīties!” uzsver Lukstiņa.

Ir pagājis jau gads kopš atvērām franšīzes veikalu Milānā un acīmredzot mēs nespējam stāvēt uz vietas. Jutu, ka Tērbatas ielas veikala telpas ir par šauru visam, ko piedāvājam. Neliegšos, ka ilgi domājām, vai atsevišķās telpās veidot mājlietu vai bērnu preču ekspozīciju,” saka Lukstiņa.

Bērnu preču nodalīšana mums ļaus uzrunāt jaunu auditoriju, kuriem līdz šim mēs nebijām aktuāli un kuri nemaz nezināja, kādas lieliskas dāvanas pie mums pieejamas arī mazajiem ķipariem. Tiklīdz pāri ielai atbrīvojās telpas, tā nospriedām, ka šī iespēja ir jāizmanto.

Ar lokāciju tik tiešā esoša veikala tuvumā mēs nodrošinām patstāvīgajiem klientiem iespēju joprojām iegādāties visu preču klāstu gandrīz vienuviet, atliek tik šķērsot Tērbatas ielu.”

Ko tirgo jaunajā veikalā?

No vietējiem ražotājiem jāizceļ Tutu family veidotās puzles, magnētiskie alfabēti un spēles. Ar šo zīmolu Manilla ir izveidojusi kopīgu kolekciju Magical Wildlife, piedāvājot apsveikuma kartītes, dāvanu papīrus, tetovējumus, grāmatzīmes, kā arī citus aksesuārus. Veikalā varēs iegādāties arī Latvijā ražotas kūku sveces, plastalīnu, mazuļu grāmatas, kā arī Liels un Mazs lasāmgrāmatas.

Lielo ārvalstu ražotāju piedāvājumā ir Liewood (Dānija) bērnu termopudeles un pusdienu trauku komplekti, Maileg (Dānija) iemīlotās minatūrās mīkstās pelītes un to aksesuāri, Rosajou (Francija) bērnu kosmētika, Meri Meri (ASV) dekorācijas, Sticky Lemon (Nīderlande) mugursomas un Londji (Spānija) spēles.

Kā ierasts ar Manillu, produktu sortiments regulāri tiks paplašināts un atjaunots, jau šobrīd noris sarunas ar vairākiem interesantiem ražotājiem, kuru bērnu preces gribam nogādāt Rīgā vēl līdz Ziemassvētkiem.

Pastāvīgi paplašinājies

Manilla zīmola pirmais veikals atvērts 2013. gada rudenī Rīgā. Kopš atvēršanas brīža tas ir pastāvīgi paplašinājies un attīstījis savu produktu līniju. Veikalos var iegādāties skaistas rakstāmlietas un rakstāmgalda aksesuārus, kartītes dažādām dzīves situācijām, dizaineru veidotas pierakstu klades un mapes, rotaļlietas bērniem, un daudz dažādu ideju dāvanām. Viens no uzņēmuma atpazīstamības simboliem un dižpārdokļiem ir dāvanu saiņošana. To uzņēmums dizaina un kvalitātes ziņā ir attīstījis īpaši augstā līmenī.

SIA Manilla 2022. gadā strādājusi ar 700 000 eiro apgrozījumu un uzņēmums vidēji gadā nodarbina 15 darbiniekus.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus