gan bei

Atvērs jaunu “Gan Bei” restorānu Dubaijā; investēs miljonu eiro

Investējot gandrīz vienu miljonu eiro, Apvienoto Arābu Emirātu pilsētā Dubaijā tiks atvērts jauns “Gan Bei” restorāns, informē restorānu pārvaldošā uzņēmuma SIA “Lage Group” un SIA “Lage ltd” operatīvā vadītāja Viktorija Pavlova.

Pārvaldīs franšīzes partneris

Plānots, ka jaunais restorāns darbu sāks nākamā gada janvārī.

Pavlova stāsta, ka restorānu pārvaldīs franšīzes partneris, un tas atradīsies tirdzniecības centrā “Circle Mall JVC”.

“Dubaijā izvēlētais tirdzniecības centrs ir, mūsuprāt, labs atspēriena punkts tālākai franšīzes attīstībai šajā reģionā,” norāda Pavlova.

Vairāki restorāni

Šis nav pirmais uzņēmuma franšīzes restorāns ārpus Latvijas, jo kompānija jau 17 gadus strādā arī Lietuvas tirgū, kur patlaban ir seši “Gan Bei” restorāni.

Tāpat pirms dieviem gadiem “Lage Ko” sākusi franšīzes sadarbību ar Polijas uzņēmējiem, kur decembrī durvis vēris jau otrais “Gan Bei“.

Atsaucoties uz vairākiem ārvalstu pieprasījumiem pēc “Gan Bei” franšīzes, uzņēmējs izstrādājis starptautiskiem standartiem atbilstošu franšīzes produktu,

“Lage Group” pērn strādāja ar 10,562 miljonu eiro apgrozījumu un 223 435 eiro peļņu. Uzņēmums reģistrēts 2015. gadā, un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. “Lage Group” pieder Oļegam Arupam (33,36%), Natālijai Pavlovai (33,32%) un Irēnai Līcei (33,32%).

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus