Narvesen

“Nestes” pašapkalpošanās veikalu “Easy Deli” vietā būs “Narvesen”

SIA “Reitan Convenience Latvia” (“Narvesen”), turpinot līdz šim veiksmīgo sadarbību ar degvielas mazumtirgotāju SIA “Neste Latvija”, šodien, 12. februārī, atver piecas jaunas “Narvesen” tirdzniecības vietas “Neste” degvielas uzpildes staciju tīklā Rīgā – Lielirbes ielā 30 un Brīvības gatvē 253 –, kā arī Ogrē, Salaspilī un Tīnūžos.

“Narvesen” tirdzniecības vietas atvērtas līdzšinējo pašapkalpošanās veikalu “Neste Easy Deli” vietā.

Būs pārdevēji

Jaunatvērtās “Narvesen” tirdzniecības vietas ir jauna koncepta veikali ar mūsdienīgu vizuālo noformējumu un iekārtojumu. Atšķirībā no bezkontakta pašapkalpošanās veikaliem, kas šajās vietās atradās iepriekš, “Narvesen” pircējus apkalpos pārdevēji, pārliecinoši parādot, ka viena no uzņēmuma vērtībām ir klients.

“Klienti un partneri ir mūsu lielākā vērtība, pret kuriem izturamies ar lielu cieņu. Mūsu klientiem jābūt ne tikai apmierinātiem, bet arī iedvesmotiem, tāpēc vēlamies, lai ikviens apmeklētājs mūsu tirdzniecības vietās justos kā mājās. Nenoliedzami, līdz ar gadiem arī pircēju paradumi mainās – mūsdienu cilvēks ir mobils un daudz laika pavada ceļā, tāpēc ir svarīgi atrasties šo ceļu tuvumā un krustpunktos, piedāvājot iegādāties pašu nepieciešamāko. Ceram, ka jaunās tirdzniecības vietas būs labs atbalsts ikdienas steigā un ērta pieturvieta mazai atpūtas pauzei,” saka “Reitan Convenience Latvia” valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.

Pagājušā gada rudenī “Neste Latvija” nolēma slēgt visus piecus bezkontakta pašapkalpošanās veikalus “Neste Easy Deli” un to vietā atvērt jaunas “Narvesen” tirdzniecības vietas.

Degviela un pārtika

““Neste” degvielas uzpildes pieredze mūsu stacijās ir par ātrumu, ērtumu un ilgtspējīgiem risinājumiem tiem, kas ceļā. Priecājamies, ka kopīgi ar partneriem varam šo pieredzi attīstīt un uzlabot. Turpmāk klienti šajās 5 “Neste” degvielas uzpildes stacijās līdztekus degvielas uzpildei “Narvesen” veikalos varēs iegādāties uzkodas un dzērienus,” norāda SIA “Neste Latvija” valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis.

Jaunā koncepta “Narvesen” tirdzniecības vietās būs iespēja iegādāties aukstās uzkodas, klasiskos hotdogus, vegānos un veģetāros ēdienus, gardus našķus saldākai ikdienai, kā arī aukstos un karstos dzērienus. Nākotnē līdz ar telpu paplašināšanu šajās tirdzniecības vietās plānots būtiski palielināt arī sortimentu.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus