SPAR

SPAR atvēris jaunu veikalu

Mazumtirgotājs SIA “SPAR Latvija” atvēris jaunu veikalu. Tas ir kompānijas 26. pārvaldītais veikals Latvijā, informē kompānijas valdes loceklis Oskars Millers.

Būs produkcija no Itālijas

Veikals atrodas Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 10,  Jaunais veikals darbu sāk 22. februārī.

“Paplašinot darbību Latvijā, īpaša uzmanība tiks pievērsta privātās preču zīmes produktu attīstībai un sortimenta paplašināšanai.  Drīzumā visos kompānijas veikalos parādīsies privāto preču zīmes produkcija no Itālijas, kas priecēs visus patērētājus. Esam priecīgi paziņot, ka no 2024. gada 1. marta visos “SPAR” veikalos tiek ieviesta lojalitātes programma, kas ļaus mūsu apmeklētājiem iepirkties vēl izdevīgāk”, norādīja Millers.

Aizkraukles veikala tirdzniecības platība ir 300 kvadrātmetru. Veikalā nodarbināti deviņi darbinieki. Šeit būs atrodams plašs piedāvāto preču sortiments visām gaumēm. Veikala darba laiks, katru dienu no 8:00 -22:00

Jaunais veikals Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 10 atvērts līdzšinējā veikala “ELVI” vietā.

Veikalu šobrīd pārvalda “SPAR Latvija” franšīzes ņēmēji SIA “Banderi S.IDE”.

Kā darbojas “SPAR”?

“SPAR” tīkls strādā pēc franšīzes uzņēmējdarbības modeļa, kurā “SPAR International” ir franšīzes devējs, un “SPAR” katrā valstī – franšīzes ņēmējs, kuram ir tiesības pārvaldīt kompānijas franšīzi noteiktā valstī un pārdot franšīzes tiesības attiecīgās valsts teritorijā. Katras valsts struktūrvienība tālāk veido partnerības un slēdz franšīzes līgumus ar vietējiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem. Uzņēmumu īpašnieki patur savas pilnvaras un uzņēmuma īpašumtiesības, bet strādā pēc tīkla principiem un ar vienotu zīmolu.

Uzņēmuma filozofijas pamatā ir pārliecība, ka neatkarīgi vairumtirgotāji un mazumtirgotāji var sasniegt vairāk, strādājot kopā un sadarbojoties. Partnerība nodrošina labākās mazumtirdzniecības pieredzes un zināšanu bāzi, kā arī sniedz pieeju plašākam preču un produktu klāstam.

“SPAR” ir pasaulē vadošā autonomā pārtikas mazumtirdzniecības ķēde. Uzņēmums uzsāka darbību 1932. gadā ar vienu veikalu Nīderlandē, savukārt patlaban tīklā darbojas vairāk nekā 13 500 veikali 48 pasaules valstīs, ik dienas apkalpojot 14,5 miljonus klientu. 2020. gadā tika atvērts 181 jauns veikals un sasniegts 39,8 miljardu eiro apgrozījums.

Plašāk ar kompānijas plāniem, ienākot Latvijas tirgū, iespējams iepazīties šeit.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus