ELVI tīklam pievienojies jauns franšīzes partneris

Nacionālajam pārtikas mazumtirdzniecības tīklam ELVI pievienojies jauns franšīzes partneris SIA “Dagi LV”, kas Rīgā, Ģertrūdes ielā atvēris jaunu veikalu.

SIA “Dagi LV” līdz šī gada beigām plāno atvērt trīs jaunus veikalus. Tādējādi  tīkls tiks papildināts ar jaunām tirdzniecības vietām Rīgā, Madonā un Jaunjelgavā.

SIA “ELVI Latvija” komercdirektore Laila Vārtukapteine stāsta: “Esmu gandarīta, ka franšīzes saimei pievienojies jauns tirdzniecības uzņēmums, kas ir novērtējis zīmola ELVI priekšrocības un iespējas. Ticu, ka zināšanas un pieredze, kas gandrīz 20 gadu garumā ir uzkrāta ELVI tīklā, palīdzēs jaunajam partnerim sasniegt viņa uzņēmējdarbības mērķus un sekmēs tirdzniecības vides sakārtošanu Latvijā.”

SIA Dagi, atverot veikalu Rīgā, Ģertrūdes ielā 105/1, ir investējis finanšu līdzekļus gan veikala vides uzlabošanā, gan tirdzniecības iekārtu iegādē. Tādējādi tas rūpējas par to, lai jaunais veikals būtu mājīgs, pircējiem pievilcīgs un atbilstu ELVI zīmola standartiem.

Jaunais veikals ELVI piedāvās pircējiem iecienītākos pašmāju un ārvalstu zīmolu produktus, izdevīgus cenu piedāvājumus un dažādas akcijas. Tāpat tur būs nopērkama arī karsta kafija līdzņemšanai un svaigi ceptas smalkmaizītes.

Elvi

Veikalu tīkls darbojas pēc franšīzes principa, apvienojot spēcīgākos vietējos mazumtirgotājus visā Latvijā.

Franšīzes vadību nodrošina SIA „ELVI Latvija”. Uzņēmuma kompetentie speciālisti ir komanda ar plašu zināšanu loku savā specialitātē, nodrošina efektīvu mārketinga un vienota iepirkuma darbu. Tāpat viņi piedāvā kvalitatīvus IT pakalpojumus un tirdzniecības konsultācijas, kas ir būtisks atbalsts veikala ikdienas darbā.

Nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls, apvienojot dažādus Latvijas tirgotājus, tika izveidots 2000. gadā. Uzņēmuma franšīzes partneru vidū ir dažādi uzņēmumi. Tie ir gan mazi tirdzniecības uzņēmumi, kam pieder viens veikals, gan vidēji lieli reģionālie tirdzniecības uzņēmumi, kas saimnieko vairāk nekā trīsdesmit tirdzniecības vietās.

 

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus