Virši

No Circle-K pie Viršiem – mainīsies divu degvielas uzpildes staciju franšīzes devējs

Uzņēmums AS “VIRŠI-A” (“Virši”) paplašinās DUS tīkla pārklājumu, jūnijā sadarbībā ar SIA “Vega P” atverot pilna servisa franšīzes stacijas Preiļu novadā un Krāslavā. Tādējādi mainīsies šo degvielas uzpildes staciju franšīzes devējs, jo līdz šim tas bija Circle-K Latvia.

Sāks jūnijā

“Visas “Circle K Latvia” komandas vārdā mēs sakām lielu paldies SIA “Vega P” uzņēmuma pārstāvjiem par veiksmīgu sadarbību 17 gadu garumā. Tā ļāva nodrošināt Preiļu un Krāslavas pilsētas iedzīvotājiem pieejamību “Circle K” produktiem un pakalpojumiem, veicinot gan SIA “Vega P’ uzņēmuma attīstību, gan “Circle K” klientu loka paplašināšanos,” komentē “Circle K Latvia” Mazumtirdzniecības tīkla direktors Armands Žubulis.

Franšīzes stacijas “Preiļi” un “Krāslava” darbību uzsāks šī gada jūnijā. Pašlaik “Virši” piedāvā savus pakalpojumus 70 uzpildes stacijās visā Latvijā un pauž, ka tīkla paplašināšana ir solis tuvāk “Virši” mērķim līdz 2024. gada beigām piedāvāt klientiem 80 uzpildes stacijas. Degvielas uzpildes stacija “Preiļi” (Jaunsaimnieki) un “Krāslava” (Rīgas iela 165A) piedāvās pilnu pakalpojumu klāstu.

Abpusēji izdevīgi

“Mums ir patiess gandarījums, ka esam vienojušies par abpusēji izdevīgu sadarbības uzsākšanu ar jaunu franšīzes partneri. Tā rezultātā “Virši” tīklam līdz jūnija beigām pievienosies vēl divas franšīzes stacijas. Līdz šim konkrētajā reģionā nebijām pārstāvēti, tāpēc jaunās stacijas nodrošinās spēcīgu ģeogrāfisko papildinājumu mūsu tīklam,” uzsver “Virši” valdes priekšsēdētājs Jānis Vība.

“Franšīzes koncepta prasības ir tādas pašas kā jebkurai “Virši” stacijai. Mēs lepojamies, ka arvien vairāk klientu ikdienā varēs izvēlēties kvalitatīvus pašmāju uzņēmuma pakalpojumus un izbaudīt īpašo “Virši” pieeju. Tā caurvijas it visā, ko darām – no kvalitatīvas degvielas, augsta klientu apkalpošanas standarta, funkcionāla un autentiska staciju interjera noformējuma līdz pat katrai svaigi grauzdētas kafijas krūzei,” saka Vība.

Attīstība turpinās

AS “Virši-A” ir straujāk augošais vietējās izcelsmes kapitāla uzņēmums ar gandrīz 30 gadu darbības pieredzi Latvijas degvielas tirdzniecības nozarē. Kopš dibināšanas 1995. gadā, uzņēmums audzis no 12 līdz vairāk nekā 600 darbiniekiem, kas strādā visos Latvijas reģionos, kļūstot par vienu no iekārotākajiem darba devējiem Latvijā.

Iepriekš portālam “Franchising.lv” Jānis Vība uzsvēra, ka “Virši” kā zīmols jau ir pierādījis savu konkurētspēju tirgū. Straujā uzņēmuma attīstība tiek novērtēta arī citu uzņēmēju vidū un regulāri tiek izrādīta interese par “Virši” franšīzes attīstības iespējām. Iegādājoties kompānijas franšīzi, tās ņēmējs iegūst lielāku atpazīstamību, tīkla klientus, jaunas zināšanas un virkni citu zīmola priekšrocību, skaidro Vība.

“Mēs franšīzes ņēmējam nododam lietošanā ne tikai atpazīstamu zīmolu, bet jau gatavu biznesa modeli ar izstrādātu konceptu un spēcīgiem produktiem. Franšīzes ņēmējam ir tiesības strādāt ar “Virši” degvielas uzpildes stacijās pieejamo produktu sortimentu,” viņš piebilst.

Papildus tam, koncepta prasības ietver attiecīgu vizuālo noformējumu, tehnisko nodrošinājumu un klientu apkalpošanas standartus. Būtisks aspekts, kuru ievērojam – klients nedrīkstētu novērot atšķirības starp “Virši” stacijām un franšīzes ņēmēja pakalpojumiem, saka Vība.

Viņš piebilst, ka iespējamās tālākas sadarbības iespējas uzņēmums izvērtē, ja potenciālais franšīzes ņēmējs ir finansiāli stabils un uz attīstību orientēts, kā arī ar pieejamu zemes gabalu stratēģiski labā vietā.

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus