ELVI

Būvēs jaunu ELVI veikalu pie jūras

Ielikts pamatakmens jaunam veikalam ELVI Baltijas jūras krastā, Zvejniekciemā, Ainažu ielā 113, informē uzņēmuma pārstāvji.

Jauno ELVI būvēs ātri

Tuvākajos mēnešos plānota strauja veikala ēkas būvniecība un apkārtējās teritorijas labiekārtošana, lai veikals apmeklētājus varētu uzņemt jau 2024. gadā. Šī tirdzniecības vieta tiks izvietota vēsturiski nozīmīgā vietā. Šeit savulaik atradies Zvejniekciema zivju kopžāvētas komplekss “Ikriņi”. Tieši tāpēc teritorijas attīstība plānota ar vislielāko cieņu pret tās vēsturi un dabas vērtībām.

SIA ELVI Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine stāsta: “Jaunais veikals būs Latvijas mērogam unikāla tirdzniecības vieta pašā jūras krastā. Tā tiks būvēta, respektējot gan kāpu zonas tuvumu, gan šī objekta vēsturisko mantojumu. Mēs labi apzināmies, ka lielai daļai Zvejniekciema iedzīvotāju un vēstures zinātāju šī vieta asociējas ar vietējās rūpniecības uzplaukumu un sasniegumiem. Tieši tāpēc attīstīt šo teritoriju mums ir liels gods un atbildība vienlaikus. ELVI ir Latvijas uzņēmēju veidots veikalu tīkls, un es ticu, ka ar savu jaudu, pieredzi un izpratni par latviskajām vērtībām, mēs spēsim iedot jaunu elpu pēdējos gadu desmitos degradētam kvartālam. “

Saimniekos franšīzes partneris

Teritorijas attīstības plānā paredzēta gan energoefektīvas un vizuāli pievilcīgas tirdzniecības ēkas izbūve, gan plaša stāvlaukuma iekārtošana gandrīz 70 automašīnām, apstādījumi atpūtas zonas un pop-up tirdzniecības un atpūtas vietas vasaras sezonā. Īpašu vieta kompleksā tiks atvēlēta arī šīs vietas vēstures informācijai un apkaimes biotopu aizsardzībai, lai ELVI pircēji veikala apmeklēšanu var apvienot ar jaunu zināšanu ieguvi un patīkamu atpūtu tiešā jūras tuvumā.

Zvejniekciemā saimniekos SIA “ELVI Latvija” franšīzes partneris SIA “Vita Mārkets”, kas ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums. Šajā objektā tiks ieguldītas apjomīgas investīcijas, nodrošinot mūsdienīgu un kvalitatīvu iepirkšanos klientiem, patīkamus darba apstākļus darbiniekiem, taču vienlaikus tiks domāts arī par apkārtējo vidi saudzējošiem risinājumiem.

Attīstās veiksmīga sadarbība

ELVI

Tirdzniecības kvartāla koncepts, ko veidojis “Arhitektu birojs LOFT”.

Tirdzniecības kvartāla konceptu un projektu veidojis “Arhitektu birojs LOFT”. Tā vadītājs Ģirts Kalinkevičs norāda: “Arhitektu birojam LOFT” ar veikalu tīklu ELVI ir  izveidojusies veiksmīga sadarbība. Esmu gandarīts kopā attīstīt arī šo objektu Zvejniekciemā. Šī ir unikāla, vēstures un dabas liecībām pilna vieta, kas prasījusi gan radošu domu lidojumu, gan detalizētu precizitāti. Esmu pārliecināts, ka mums ir izdevies pienācīgi integrēt plānā visus šīs vietas aspektus, lai jaunais veikals “Ikriņiem” nestu atdzimšanu un kļūtu par ieguvumu visam Zvejniekciemam.”

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus