Circle K

Būvē jaunu “Circle K” degvielas uzpildes staciju, kas darbosies uz franšīzes pamata

Kopš šī gada maija būvniecības procesā ir jauna “Circle K” degvielas uzpildes stacija Apē, kas “Circle K Latvia” tīklā darbosies uz franšīzes pamata.

Plāno pabeigt novembrī

Franšīzes īpašnieks ir SIA “Lauku apgāds un meliorācija”. Jaunā degvielas uzpildes stacija būs pirmā degvielas uzpildes stacija pilsētā un tā atradīsies pilsētas centrā, Dzirnavu ielā 1b. Degvielas uzpildes stacijas būvdarbus plānots pabeigt novembrī.

Jaunā DUS būs pašapkalpošanās uzpildes stacija, kas klientiem pieejama visu diennakti. Gan vieglajām gan kravas automašīnām uzpildei būs pieejama miles dīzeļdegviela, benzīns miles 95 un milesPLUS 98, kā arī AdBlue šķīdums. Norēķiniem varēs izmantot āra maksāšanas terminālu ar bezskaidras un skaidras naudas apmaksas iespējām.

Šī būs jau 12. degvielas uzpildes stacija, kas “Circle K Latvia” tīklā darbosies uz franšīzes pamata.

Viens no plašākajiem tīkliem

“Circle K Latvia” ir vadošais ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotājs Latvijā, kas piedāvā augstākās kvalitātes produktus un nodrošina izcilu apkalpošanu.

“Circle K” ir viens no plašākajiem degvielas uzpildes staciju tīkliem Latvijā – 84 tirdzniecības vietas, no kurām 11 ir franšīzes.

Tāpat tīklā ir 4 automātiskās uzpildes stacijas un ērts iepirkšanās veikals Vecrīgā. Kā viens no pasaulē zināmākajiem degvielas un ērtas iepirkšanās veikalu zīmoliem  ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus