Bagāts gads – ELVI turpina paplašināties, atverot jaunu franšīzes veikalu

Nacionālais tirdzniecības tīkls ELVI atvēris lielformāta veikalu Salaspilī, Rīgas ielā 24.

Astotais ELVI šogad

Veikals iekārtots Salaspils centrālajā daļā esoša tirdzniecības centra telpās, papildinot kopējo tirdzniecības centra veikalu klāstu ar kvalitatīvu pārtikas un pirmās nepieciešamības preču lielveikalu.

Jaunā ELVI tirdzniecības zāle ir aptuveni 750 kvadrātmetrus liela un tā izveidošanā investēti aptuveni 300 000 eiro, un tas ir astotais franšīzes veikals šajā gadā.

“Šis gads veikalu tīklam ELVI ir bagāts ar jaunām tirdzniecības vietām, un veikals Salaspilī ir astotais jaunatvērtais ELVI šogad,” saka SIA ELVI Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine.

“Pandēmijas laiku esam produktīvi izmantojuši tīkla sakārtošanai, procesu optimizācijai – ir atvērts un attīstīts loģistikas centrs, ieviestas jaunas IT sistēmas, daļa veikalu aprīkota ar saules paneļiem un siltumatguves tehnoloģijām, procesu optimizācijai ieviesta LEAN vadības sistēma. Šīs pārmaiņas ļauj finanšu līdzekļus vairāk novirzīt jaunu veikalu attīstībā, tāpēc esmu gandarīta, ka šajā gadā ELVI tīklu ir papildinājuši tik daudzi jauni veikali,” saka Vārtukapteine.

Piedāvā plašu klāstu

Salaspils veikals ir iekārtots pilsētniekiem jau zināma un iemīļota tirdzniecības centra telpās, un tā formāts ļauj veikala apmeklētājiem piedāvāt ļoti plašu kvalitatīvu pārtikas produktu klāstu, tostarp dažādu vietējo un reģionālo ražotāju preces, populārus ārvalstu zīmolus, plašu kulinārijas un konditorejas produktu klāstu.

Domājot par vidi, veikalā uzstādītas energoefektīvas tirdzniecības iekārtas, savukārt reģiona ekonomiskajai attīstībai ELVI Salaspilī nodrošinās deviņpadsmit jaunas darba vietas.

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus
Franšīzes
ELVI
ELVI

Mazumtirdzniecība

Investīcija no: €20,000