ELVI

Aug interese par ELVI franšīzi; jaunais franšīzes partneris drīzumā atvērs veikalu

Nacionālajam pārtikas mazumtirdzniecības tīklam ELVI pievienojas jauns franšīzes partneris. Jau novembrī tas atvērs jaunu ELVI veikalu Liepājā, Zemnieku ielā. Jaunā tirdzniecības vieta, īstenojot ELVI standartus, tiks iekārtota vairāk nekā 500 kvadrātmetru platībā.

Izvēlējās ELVI

“Priecājos nacionālā pārtikas mazumtirdzniecības tīkla saimē sveikt jaunu Latvijas mazumtirdzniecības uzņēmumu,” saka SIA “ELVI Latvija” komercdirektore Laila Vārtukapteine. “Tas, izvērtējot tirgus situāciju, zīmola potenciālu un franšīzes devēja piedāvāto pakalpojumu klāstu, ir izvēlējies pievienoties ELVI tīklam,” norāda komercdirektore.

“Esmu pārliecināta, ka plašais tīkla nodrošināto IT pakalpojumu klāsts, īstenotā stratēģija preču sortimenta plānošanā, loģistikas pakalpojumu sniegšanā, veikalu ikdienas atbalsta nodrošināšanā un vienotu mārketinga aktivitāšu īstenošanā būs būtisks atbalsts uzņēmuma biznesa mērķu sasniegšanā,” uzsver Vārtukapteine.

“Šis gads Latvijas pārtikas mazumtirdzniecībā daudziem Latvijas uzņēmumiem ir licis pārvērtēt savu uzņēmumu attīstības iespējas un izanalizēt esošo zīmolu nodrošināto pakalpojumu klāstu. Pēdējā laikā no dažādiem Latvijas mazumtirdzniecības uzņēmumiem esam izjutuši ļoti lielu interesi par ELVI franšīzi. Tas jau vainagojies ar pirmā jaunā franšīzes partnera uzņemšanu mūsu tīklā,” saka Vārtukapteine.

Labiekārtos telpas

Rūpējoties par to, lai jaunais veikals būtu mājīgs, pircējiem pievilcīgs un atbilstu zīmola standartiem, jaunais franšīzes partneris veic veikala telpu uzlabošanu un labiekārtošanu. Jaunais veikals Liepājas iedzīvotājiem un viesiem piedāvās iecienītākos pašmāju un ārvalstu zīmolu produktus, izdevīgus cenu piedāvājumus un dažādas akcijas. Tāpat tur būs nopērkama arī karsta kafija līdzņemšanai, gardi salāti, kulinārijas izstrādājumi un svaigi ceptas smalkmaizītes.

ELVI zīmols jau 23 gadus nodrošina franšīzi vietējiem pārtikas tirdzniecības uzņēmumiem. Tādējādi tas garantē partneriem vienotas iepirkuma cenas, centralizētu svaigo un iepakoto preču loģistiku visā Latvijā plašu IT un mārketinga atbalstu. Tāpat piedāvā palīdzību veikala ikdienas darbā un plaša profila atbalstu uzņēmuma attīstības pasākumiem. Zīmols orientēts uz ilgstpējīgu attīstību, investējot resursus gan tirdzniecības vietu modernizēšanā, gan sadarbībā ar vietējām kopienām. Nozīmīgu zīmola vērtību veido arī kvalitatīvs pašu importētās produkcijas sortiments un privātās preču zīmes produkti – lielisks kulinārijas un konditorejas produktu klāsts.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus