Virši

“Virši” iecerējis atvērt vairākas jaunas degvielas uzpildes stacijas

Energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls AS Virši-A atklājis pilna servisa degvielas uzpildes staciju Olainē (“Ievalti”, Jaunolaine, Olaines pagasts) iepretim jau esošajai “Virši” stacijai.

Seko līdzi paradumiem

Šis ir būtisks solis, lai degvielas uzpildes staciju pakalpojumus padarītu pieejamākus ne tikai Olaines iedzīvotājiem, bet arī pārējiem autovadītājiem, kam šis ir nozīmīgs ceļa posms ikdienā.

“Mēs aktīvi sekojam līdzi autobraucēju ikdienas paradumiem un ceļu infrastruktūras attīstībai, lai nodrošinātu staciju ģeogrāfisko pārklājumu vietās, kur tas mūsu klientiem ir visnepieciešamākais. Šī būs jau 73. “Virši” spēka stacija, tādējādi turpinot mūsu virzību uz uzņēmuma stratēģisko mērķi, kas paredz līdz 2024. gada beigām nodrošināt vismaz 80 degvielas uzpildes staciju tīkla pārklājumu visā Latvijā,” stāsta “Virši” valdes priekšsēdētājs Jānis Vība.

Jaunatvērtā stacija Olainē strādās visu diennakti un nodrošinās automātiskās degvielas uzpildes iespējas, populārākos degvielas veidus (95. un 98. markas benzīns, dīzeļdegviela), izlejamo vējstiklu šķidrumu, kā arī plašu dzērienu, uzkodu un auto preču klāstu blakus esošajā “Virši” veikalā.

Stiprina pozīcijas

Turpinot stiprināt savas tirgus pozīcijas, šī gada rudenī kompānija uzsāka pilna servisa degvielas uzpildes stacijas būvniecību Siguldā, kur paredzēta arī elektroauto uzlādes punkta uzstādīšana.

Atklāšana plānota 2024. gada pavasarī. Savukārt Sarkandaugavā, Tvaika ielā 3, pavisam drīz – novembra beigās – tiks atklāta energoefektīva un jauniem standartiem atbilstoša stacija.

Vēl vienas stacijas atklāšana šogad gaidāma arī Čiekurkalnā – gada nogalē savas durvis klientiem vērs jauna stacija Viskaļu ielā, kas klientus priecēs ar mūsdienīgu telpu dizainu un pilnu pakalpojumu un produktu piedāvājumu.

Kompānija plāno divu jaunu franšīzes staciju attīstību Preiļos un Krāslavā.

Jau ziņots, ka “Virši” kā zīmols jau ir pierādījis savu konkurētspēju tirgū. Straujā uzņēmuma attīstība tiek novērtēta arī citu uzņēmēju vidū un regulāri tiek izrādīta interese par “Virši” franšīzes attīstības iespējām. Iegādājoties franšīzi, tās ņēmējs iegūst lielāku atpazīstamību, tīkla klientus, jaunas zināšanas un virkni citu zīmola priekšrocību, intervijā portālam “Franchising.lv” skaidroja Jānis Vība.

Kas ir Virši?

“Virši” ir strauji augošs vietējais energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls ar 28 gadu pieredzi. Šobrīd “Virši” tīklā ir 75 tirdzniecības vietas, no tām 73 degvielas uzpildes stacijas, un tīklā strādā vairāk nekā 760 darbinieki visos Latvijas reģionos.

Uzņēmuma akcijas ir atļauts tirgot Nasdaq Baltic First North Market. Kompānijas sertificētais konsultants ir zvērinātu advokātu birojs Eversheds Sutherland Bitāns.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus